Europa League

Cavani despre golul marcat in poarta Stelei: "A fost un miracol"

Fotbalistul echipei Napoli, Edinson Cavani, a declarat, miercuri seara, dupa victoria din meciul cu Steaua, scor 1-0, ca golul pe care l-a marcat este un miracol si ca formatia sa a demonstrat ca poate realiza orice obiectiv, cu suflet si vointa, informeaza virgilio.it.

"A fost un miracol. Sunt foarte fericit pentru acest oras, care ne sustine mereu. Dedic acest gol lui Dumnezeu si tuturor acestor oameni minunati. Partida a început prost, dar ne-am luptat pâna la final si meritam acest premiu. Adversarii nostri s-au asezat bine în teren, dar am demonstrat ca poti atinge orice obiectiv, cu suflet si vointa. Este foarte importanta aceasta calificare", a spus Cavani pentru Mediaset.

Edinson Cavani considera ca nu se poate compara fostul jucator al echipei Napoli, Diego Maradona: "Eu ca Maradona? Nu ma gândesc la asta, Diego a fost foarte important aici. Tot ce pot spune este ca vreau sa dau totul în teren pentru acesti suporteri fantastici".

Formatia Steaua Bucuresti a ratat calificarea în 16-imile Ligii Europa, dupa ce a fost învinsa, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), de echipa italiana Napoli, în ultima etapa a grupei K a competitiei. Golul echipei italiene a fost marcat în minutul 90+3 de Cavani.

Pentru a reusi calificarea în primavara europeana, Steaua avea nevoie de cel putin un egal în partida cu Napoli.

Mediafax



Cavani despre golul marcat in poarta Stelei: "A fost un miracol"