Europa League

Steaua da testul anului la Napoli

Anul fotbalistic in Romania se incheie cu un meci de totul sau nimic. De la ora 22:00, Steaua disputa meciul anului pe San Paolo din Napoli, in fata a 56.000 de spectatori care au bagat deja frica in publicul roman care nu s-a inghesuit sa cumpere cele 4.000 de bilete puse la dispozitie. Iata aici toate informatiile necesare inaintea acestui meci.
Pe un rusinos loc sapte in Liga 1, Steaua are un obiectiv clar pe San Paolo - salvarea acestui sezon. Un egal aduce biletele Stelei pentru 16-imile Ligii Europa, insa misiunea nu este deloc usoara.

Atacul letal al lui Napoli si-a aratat coltii si la Bucuresti si, spre deosebire de acea partida, Steaua are mai mult indisponibilitati notabile.

Tanase, Kapetanos si Nicolita sunt cele mai sonore nume pe care Lacatus nu poate conta. Trei jucatori care cu siguranta si-ar fi putut aduce aportul la o calificare in primavara europeana.

Chiar si asa, ros-albastrii nu dezarmeaza, desi Lacatus va fi nevoit sa inoveze. "Fiara" va alinia, in prima repriza, o echipa normala, cu doar doi inchizatori, iar daca scorul 0-0 se va mentine ori ros-albastrii vor trece in avantaj, il va urca pe Florin Gardos in linia de mijloc.

Gigi Becali nu a mers la meci, fiind in negocieri pentru vanzarea unui teren de 10 milioane de euro, dar le-a promis jucatorilor o prima de 5.000 de euro in cazul in care vor ajunge in primavara.

Primavara Ligii Europa conteaza mai mult pentru orgoliu decat financiar, deoarece UEFA ofera doar un bonus de 200.000 de euro.

Echipe probabile:

Napoli: De Sanctis - Campagnaro, Cannavaro, Aronica - Maggio, Yebda, Pazienza, Dossena - Sosa, Hamsik - Cavani

Steaua: Tatarusanu - Bonfim, Gardos, Geraldo, Latovlevici - Ricardo, Anghelov - Szekely, Stancu, Radut - Surdu

Partida dintre Napoli si Steaua va incepe la ora 22:00 si va fi transmisa in direct de Onlinesport.ro.

Onlinesport


Steaua da testul anului la Napoli