Europa League

Informatii utile pentru deplasarea de la Napoli

Clubul din Ghencea prezinta informatiile necesare pe care fanii Stelei trebuie sa le stie inaintea deplasarii cu grad de risc maxim de la Napoli.
Suporterii romani sunt asteptati miercuri, incepand cu ora 17:00 in statia “Molo Pisacane ", pentru a fi transportati cu autobuze pana in incinta stadionului.

Aceasta zona este sigura si securizata de catre Politia Italiana. Toti suporterii romani care doresc sa asiste la meciul de miercuri sunt rugati sa foloseasca DOAR aceasta modalitate de transport.
Portile stadionului se vor deschide pentru suporterii romani incepand cu ora 17:30, la poarta nr. 33, care se afla in Largo Matteuci.

Spectatorilor le este interzis: 
-sa introduca in arena sportiva inscriptii, embleme, pancarte, bannere, afise, steaguri sau alte suporturi ce contin simboluri, sloganuri, imagini ori texte cu continut obscen, rasist sau xenofob
-sa scandeze versuri ce contin caracter obscen, rasist, sau xenofob.
-sa arunce obiecte in teren 
-sa aiba un comportament violent in incinta sau in afara stadionului.
-sa introduca in stadion materiale pirotehnice, lasere, recipiente de sticla, materiale flamabile sau bauturi alcoolice.

Persoanele in stare de ebrietate nu vor fi lasate sa intre in stadion. In ziua meciului, nu se vand bauturi alcoolice in vecinatatea stadionului.


Informatii utile pentru deplasarea de la Napoli