Europa League

Roy Hodgson: "Am obtinut un rezultat satisfacator"

Antrenorul echipei Liverpool, Roy Hodgson, a laudat evolutia formatiei Steaua în meciul terminat la egalitate, scor 1-1, în etapa a V-a a grupei K a Ligii Europa, precizând ca este multumit de prestatia fotbalistilor introdusi în teren care au jucat mai putin pentru Liverpool în acest sezon.

"Suntem bucurosi ca echipa a jucat un fotbal bun si am obtinut un rezultat satisfacator. Stiam ca va fi un meci greu, era o ultima sansa pentru Steaua în cursa pentru calificare. Stiam ca aici o sa fie o atmosfera care va pune presiune pe jucatorii nostri si stiam ca Steaua are jucatori experimentati. Eram putin îngrijorat de aceste lucruri, dar jucatorii care au evoluat si-au facut treaba foarte bine. Daca Joe Cole marca în prima repriza, poate aveam o misiune mai usoara. Am cerut jucatorilor pe care i-am introdus sa fie responsabili, chiar daca nu au evoluat foarte mult în acest sezon. A fost o presiune pentru ei acest meci. Este un meci care ne ofera încredere, sunt multumit ca ma pot baza pe acesti jucatori în viitor. Am fost interesat sa vad daca ei pot face fata provocatilor si sunt multumit de evolutia lor", a spus Roy Hodgson în conferinta de presa de dupa meci.

Antrenorul a adaugat ca este fericit pentru faptul ca Liverpool s-a calificat de pe primul loc în faza urmatoare a competitiei: "Ma bucur ca ne-am calificat de pe primul loc, indiferent de rezultatele ultimele meciuri".

Roy Hodgson laudat jocul Stelei în acest meci. "Steaua a jucat bine, a avut un joc de calitate. Ne-a facut multe probleme, mai ales pe partea stânga a atacului lor, cu Tanase si cu fundasul al carui nume nu-l pot pronunta (n.r. - Latovlevici). Au fost multe centrari de calitate venite de acolo, dar ma bucur ca am reusit sa le rezolvam. Steaua are sanse sa se califice, iar daca va face un egal la Napoli, va merita calificarea. Cred ca si Lacatus este multtumit de jocul echipei sale", a spus antrenorul englez.

Întrebat ce jucatori a remarcat de la Steaua, Roy Hodgson a raspuns: "Tanase, Latovlevici si Angelov, ultimul dintre ei având o evolutie foarte buna de când a intrat în teren, influentând jocul echipei cu multe pase bune". Tehnicianul englez a adaugat ca cei trei pot face fata cu siguranta în campionatul Angliei.

Echipa Steaua Bucuresti a remizat, scor 1-1 (0-1), în meciul disputat, joi, pe teren propriu, în fata formatiei FC Liverpool, în etapa a V-a a grupei K a Ligii Europa, englezii asigurându-si prezenta în 16-imile competitiei de pe primul loc. Oaspetii au deschis scorul prin Babel '19, iar gazdele au egalat prin Bonfim '61.

Tot joi, în grupa K, formatia olandeza FC Utrecht a remizat, pe teren propriu, scor 3-3 (3-2), în meciul contra echipei italiene SSC Napoli.

În urma acestor rezultate, FC Liverpool si-a asigurat primul loc în grupa, si implicit calificarea, în timp ce FC Utrecht, echipa la care joaca si Mihai Nesu, nu mai are nicio sansa de calificare în faza urmatoare a competitiei.

Mediafax



Roy Hodgson: "Am obtinut un rezultat satisfacator"