Europa League

Planul lui Lacatus pentru Liverpool

Intr-o conferinta de presa transmisa in direct de Onlinesport.ro, Marius Lacatus a dezvaluit cele patru lucruri pe care jucatorii trebuie sa le respecte pentru a obtine o victorie de prestigiu in fata lui Liverpool. La conferinta de presa a fost prezent si Florin Gardos.
"Este un joc foarte important, in compania unui adversar foarte puternic. Vom incerca sa obtinem un rezultat in asa fel incat sansele de calificare sa fie cat mai mari. Nu va fi usor, jucam contra unei echipe foarte importante, care a avut performante extraordinare. Imi doresc sa avem continuitate, sa avem inteligenta, sa facem un efort colectiv foarte bun cu o disciplina de joc bine pusa la punct. Daca vom respecta aceste lucruri, putem spera la un rezultat pozitiv", a spus Lacatus.

Tehnicianul ros-albastrilor spera ca, printr-o calificare in primavara europeana, sa dea uitarii rezultatele negative din Liga 1. "Calificarea in primavara europeana ar fi o performanta foarte buna. Rezultatele din campionat sunt mai putin satisfacatoare, iar o calificare ar face un pic uitata clasarea din Liga 1", a explicat Lacatus.

Liverpool isi va menaja joi mai multi titulari, insa Lacatus nu crede ca acesta este un avantaj pentru formatia sa.

"Nu cred ca trebuie sa ne gandim ca jucatorii lui Liverpool care vor lipsi nu vor avea inlocuitori la fel de valorosi. Liverpool are un lot de jucatori foarte valoros si sunt sigur ca in momentul in care se va apela la cei care au evoluat mai putin vor face tot ce le sta in puteri pentru a demonstra ca isi merita locul in echipa", a opinat el.

Referitor la problemele pe care le are, Lacatus a anuntat ca in afara jucatorilor de la Unirea Urziceni mai exista alti patru fotbalisti incerti.

"Sunt probleme de ordin medical, am jucatori care vin dupa o perioada in care antrenamentele au fost mai mult individuale. Nu este usor, speram ca cei la care vom apela sa dea dovada de sacrificiu si inteligenta. Anghelov, Szekely, Nicolita si Emeghara vin dupa accidentari si nu imi va fi usor", a precizat Lacatus.

Totodata, Lacatus se teme ca frigul care a cuprins Bucurestiul ar putea tine publicul din Capitala departe de stadionul Ghencea.

"Ne-am dori ca stadionul sa fie plin, atmosfera pe care suporterii nostri o creaza este incendiara. In momentul in care sunt alaturi de echipa si evolutia jucatorilor poate fi mult mai buna. Din pacate, vedeti cum este vremea. Sper ca pana maine lucrurile sa se indrepte si prezenta suporterilor sa fie una cat se poate de numeroasa", a mentionat el.

La conferinta de presa a fost prezent si Florin Gardos, care a spus ca isi doreste calificarea in primavara Ligii Europa, indiferent daca se va obtine la Napoli.

"Ne asteapta un meci foarte dificil. Nu va fi usor sa scoatem punct sau puncte, dar vom da totul pe teren si sper sa castigam si sa ne calificam. O calificare ar fi o performanta extraordinara. M-as bucura sa ajungem in primavara, chiar daca nu o sa castigam maine, ci cu un rezultat bun la Napoli. M-as bucura ca la meci sa asiste cat mai multi suporteri. Cand au fost multi suporteri am jucat foarte bine. Sper ca, macar pentru prima data in acest sezon, sa fie stadionul plin", a afirmat Gardos.

Conferinta de presa a fost in direct pe Onlinesport.ro


13:15 - Lacatus: "Am o varsta, am o experienta, incerc sa imi duc la bun sfarsit mandatul pe care mi l-a propus Gigi Becali."

13:14 - Gardos: "Odata cu venirea lui nea Laca atmosfera s-a schimbat. Dansul ne-a incurajat tot timpul si s-a motivat, a incercat sa ne faca tot posibilul sa fie o atmosfera buna"

13:12 - Lacatus: "Imi doresc din tot sufletul sa castig cel putin un trofeu. Nu va fi usor, tinand cont de diferenta destul de mare dintre noi si primul loc. Sunt increzator, sper ca si jucatorii sa fie, iar la final sa ne bucuram de un rezultat bun"

13:11 - Lacatus: "Intotdeauna cand s-a apelat la serviciile mele am raspuns prezent. Sa antrenez Steaua este o mare onoare, mi-am petrecut aproape toata cariera la acest club"

13:09 - Lacatus: "Ne-am dori ca stadionul sa fie plin, atmosfera pe care suporterii nostri o creaza este incendiara. In momentul in care sunt alaturi de echipa si evolutia jucatorilor poate fi mult mai buna. Din pacate, vedeti cum este vremea. Sper ca pana maine lucrurile sa se indrepte si prezenta suporterilor sa fie una cat se poate de numeroasa"

13:08 - Gardos: "M-as bucura ca la meci sa asiste cat mai multi suporteri. Cand au fost multi suporteri am jucat foarte bine. Sper ca, macar pentru prima data in acest sezon, sa fie stadionul plin"

13:06 - Lacatus: "Sunt probleme de ordin medical, am jucatori care vin dupa o perioada in care antrenamentele au fost mai mult individuale. Nu este usor, speram ca cei la care vom apela sa dea dovada de sacrificiu si inteligenta. Anghelov, Szekely, Nicolita si Emeghara vin dupa accidentari si nu imi va fi usor"

13:05 - Lacatus: "Nu cred ca trebuie sa ne gandim ca jucatorii lui Liverpool care vor lipsi nu vor avea inlocuitori la fel de valorosi. Liverpool are un lot de jucatori foarte valoros si sunt sigur ca in momentul in care se va apela la cei care au evoluat mai putin vor face tot ce le sta in puteri pentru a demonstra ca isi merita locul in echipa"

13:04 - Lacatus: "Imi doresc sa avem continuitate, sa avem inteligenta, sa facem un efort colectiv foarte bun cu o disciplina de joc bine pusa la punct. Daca vom respecta aceste lucruri, putem spera la un rezultat pozitiv"

13:03 - Gardos: "O calificare ar fi o performanta extraordinara. M-as bucura sa ajungem in primavara, chiar daca nu o sa castigam maine, ci cu un rezultat bun la Napoli"

13:01 - Lacatus: "Calificarea in primavara europeana ar fi o performanta foarte buna. Rezultatele din campionat sunt mai putin satisfacatoare, iar o calificare ar face un pic uitata clasarea din Liga 1"

13:00 - Gardos: "Ne asteapta un meci foarte dificil. Nu va fi usor sa scoatem punct sau puncte, dar vom da totul pe teren si sper sa castigam si sa ne calificam"

12:59 - Lacatus: "Este un joc foarte important, in compania unui adversar foarte puternic. Vom incerca sa obtinem un rezultat in asa fel incat sansele de calificare sa fie cat mai mari. Nu va fi usor, jucam contra unei echipe foarte importante, care a avut performante extraordinare"


Planul lui Lacatus pentru Liverpool