Europa League

Presa olandeza: "Steaua a fost prea ambitioasa"

Cotidianul olandez De Telegraaf a scris dupa meciul Steaua Bucuresti - FCUtrecht, scor 3-1, din etapa a IV-a a grupei K a Ligii Europa, ca echipa româna le-a provocat batavilor o înfrângere costisitoare în lupta pentru calificarea în primavara europeana.

"Utrecht a cedat în doua minute si a înregistrat o înfrângere care s-ar putea s-o coste în final. Utrecht a plecat învinsa de la Bucuresti, lucru care n-ar fi trebuit sa se întâmple. Gazdele au decis jocul în doua minute. Martinovici trebuia eliminat, dar a luat doar galben. În doua minute Stancu l-a învins de doua ori pe portarul lui Utrecht, care a pierdut astfel punctele", a scris De Telegraaf.

"Steaua a fost prea ambitioasa, Utrecht va avea o misiune grea în ultimele doua meciuri pentru a încerca sa se califice. Utrecht a fost aproape sa faca 2-1, dar de marcat a marcat Steaua prin dubla lui Stancu. Apoi, Utrecht a mai încercat câte ceva, dar încrederea disparuse", a scris Algemeen Dagblad.

"Invincibilitatea lui Utrecht, trei meciuri egale pâna acum, s-a frânt laBucuresti", a notat V-Bal.

Publicatia Voetbal International a titrat: "Utrecht cade dupa pauza". "Utrecht a egalat la unu, dar a scapat jocul din mâna în doua minute, când Stancu a pedepsit defensiva olandeza. Steaua trece peste Utrecht", a scris sursa citata.

NU Sport a subliniat ca "Utrecht a facut prea multe greseli în defensiva, Steaua a profitat", în timp ce alt post TV, NOS, a anuntat ca "Stancu îi duce pe români spre victorie".

Agentia Elf Voetbal a titrat: "Doua goluri în doua minute o rapun pe Utrecht". "Românii au jucat agresiv, cel putin trei stelisti trebuiau eliminati. Oricum, Steaua a aratat o mai mare dorinta de victorie. Stancu a scapat din marcaj de doua ori si a parafat victoria", a comentat Elf Voetbal.

Echipa Steaua Bucuresti a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (1-1), formatia olandeza FC Utrecht, în etapa a IV-a a grupei K a Ligii Europa si a obtinut prima victorie în aceasta faza a competitiei.

Pentru Steaua au marcat Gardos '29 si Bogdan Stancu '52, '53, în timp ce golul formatiei olandeze a fost reusit de Mertens '33.

Mediafax



Presa olandeza: "Steaua a fost prea ambitioasa"