Europa League

Stelistii, avertizati inainte de Utrecht: "Sa se astepte la ce e mai rau"

Steaua va juca in aceasta seara, de la ora 20:00, ultima carte pentru calificarea in primavara europeana. Olandezii de la Utrecht, adversarii Stelei, se remarca printr-o inconstanta specifica echipelor olandeze, dar sunt capabili oricand de o surpriza. Inaintea confruntarii de la Utrecht, stelistii sunt avertizati ca vor merge in iad!
Mircea Petescu, fost fotbalist la Steaua si in consultant al mai multor cluburi olandeze, a tinut sa ii avertizeze pe stelisti inaintea meciului de joi seara

"Stelistii sa se astepte la ce e mai rau. Daca nu sunt concentrati la maximum, vor pleca sigur înfrânti de la Utrecht. Suporterii români trebuie sa fie vigilenti, pentru ca fanii lui Utrecht sunt printre cei mai violenti din Olanda", a spus Petescu pentru Libertatea.

De asemenea, Petescu a tinut sa scoata in evidenta si punctele forte ale echipei la care evolueaza si Mihaita Nesu.

Atentie la atacantul Ricky van Wolfswinkel! E un jucator penetrant si scapa usor de fundasi prin demarcari surprinzatoare. Un alt fotbalist imprevizibil e belgianul Mertens, care are doar un metru si saizeci de centimetri, dar e foarte rapid. Portarul Vorm e foarte sigur la jocul aerian si la duelurile unu la unu. Un alt punct forte al echipei e linia mediana, agresiva, în unele momente chiar dura în interventii", a adaugat el.

Echipe probabile:


Utrecht: Vorm - Cornelisse, Wuytens, Schut, Nesu - Silbberbauer, Lensky, Martens - Duplan, Van Wolfskinkel, Mulenga
Antrenor: Ton du Chatinier

Steaua: Tatarusanu - Bonfim, Gardos, Alves, Latovlevici - Ricardo, Anghelov - Nicolita, Stancu, Tanase, Surdu
Antrenor: Marius Lacatus

Onlinesport


Stelistii, avertizati inainte de Utrecht: "Sa se astepte la ce e mai rau"