Europa League

Kapetanos suspendat din Liga Europa

Comisia de Disciplina a UEFA a aplicat o lovitura dura Stelei. Echipa lui Marius Lacatus nu se va mai putea baza pe nici un varf de careu in grupele Ligii Europa, dupa ce grecul Pantelis Kapetanos a fost suspendat patru etape pentru eliminarea din meciul cu Napoli.
Eliminarea stupida din meciul cu Napoli il costa scump pe Pantelis Kapetanos. Grecul nu va mai putea evolua in grupele Ligii Europa, dupa ce Comisia de Disciplina a UEFA l-a suspendat pentru patru etape.

Atacantul grec va rata astfel toate meciurile pe care Steaua le mai are de disputat in acest an in grupele Ligii Europa, cu Utrecht (acasa si deplasare), Liverpool (acasa) si Napoli (deplasare).

Singura speranta a grecului de a mai evolua in Liga Europa este ca Steaua sa se califice in primavara competitiei, lucru putin probabil.

Suspendarea lui Kapetanos este cu atat mai grava cu cat nici Marius Bilasco nu are drept de joc in Liga Europa, dupa ce a evoluat pentru Unirea Urziceni in aceasta competitie.

Ramas doar cu Bogdan Stancu si Romeo Surdu in linia ofensiva, Lacatus se gandeste serios sa ii administreze grecului o amenda de cel putin 10 mii de euro. In regulamentul clubului este specificata o sanctiune de 500 de euro, insa este valabila doar in Liga 1.

Lacatus si similitudinile periculoase


La meciul cu Napoli, Marius Lacatus a ratat victoria printre degete dupa un gol primit dupa terminarea timpului regulamentar, identic cu cel incasat de la Unirea Urziceni pe cand pregatea FC Vaslui.

Tehnicianul Stelei nu scapa insa de similitudinile periculoase, el aflandu-se, dupa suspendarea lui Kapetanos, in aceeasi situatie ca si in grupele Ligii Campionilor 2008/2009, cand la meciul cu Fiorentina a ramas fara varf si a fost nevoit sa il trimita pe Antonio Semedo in aceasta pozitie.

Onlinesport


Kapetanos suspendat din Liga Europa