Europa League

Becali, acuzat de polonezi ca se afla in spatele atacului cu crenvursti

Reprezentantii Ambasadei Poloniei la Bucuresti il acuza pe Gigi Becali ca s-ar afla in spatele atacului cu crenvursti care a avut loc dupa meciul Steaua - Napoli.
Piotr Wysocki, atasatul de presa de pe langa Abasada Poloniei la Bucuresti, sustine ca Gigi Becali i-a trimis pe suporterii Stelei cu crenvursti pentru atacul ce a avut loc in noaptea de joi spre vineri.

"Colegii români ne-au anuntat ca am fost atacati în noaptea de dupa meciul Steaua - Napoli de un grup de suporteri, care au aruncat în curtea institutiei cu cârnati polonezi. Am aflat ca fanii au fost întâi la resedinta patronului echipei si acesta le-a spus ca Ambasada Poloniei e pe aceeasi strada. Probabil ca el i-a instigat pe suporteri sa treaca si pe aici. Înteleg supararea românilor, pentru ca la fotbal spiritele se aprind foarte repede.

Cred ca în Polonia situatia ar fi fost mult mai grava, deoarece suporterii de acolo sunt mult mai brutali, datorita caracterului slav. Vom stabili în viitorul apropiat daca vom face o sesizare oficiala", a declarat Piotr Wysocki pentru Libertatea.

Onlinesport


Becali, acuzat de polonezi ca se afla in spatele atacului cu crenvursti