Europa League

Lacatus, curajos la debut

Marius Lacatus va efectua patru modificari fata de precendul meci al Stelei, iar cea mai curajoasa este titularizarea in defensiva  a internationalului de tineret Florin Gardos.
Noul antrenor al ros-albastrilor a lasat sa se inteleaga inca de la antrenamentul efectuat miercuri seara, pe o ploaie torentiala, care va fi echipa de start pe care o va trimite in meciul cu Napoli.

In echipa titularilor folosita la antrenament s-a regasit si tanarul Florin Gardos, care ii va lua locul lui Octavian Abrudan, cel care a gafat decisiv la primul gol al lui Liverpool.

Lacatus il va pastra pentru acest meci sistemul 4-2-3-1, iar cuplul de mijlocasi defensivi va fi format din Iulian Apostol si Ricardo Gomes, care au jucat in mare parte a meciului de la Galati impreuna.

In atac va reveni golgheterul Stelei din sezonul precedent, Pantelis Kapetanos, deoarece Marius Bilasco nu are drept de joc.

Echipa de start a Stelei: Tatarusanu - Bonfim, Gardos, Alves, Latovlevici - Apostol, Ricardo - Banel, Stancu, Tanase - Kapetanos.

Partida dintre Steaua si Napoli va incepe de la ora 20:00 si va fi transmisa in direct pe Onlinesport.ro.

Onlinesport


Lacatus, curajos la debut