Europa League

Mazzarri priveste cu respect Steaua

Antrenorul echipei Napoli, Walter Mazzarri, a declarat, miercuri, într-o conferinta de presa, ca formatia sa va avea un avantaj considerabil daca se va impune în meciul cu Steaua, din grupa K a Ligii Europa, iar daca va pierde sansele gruparii italiene nu vor scadea.

"Cred ca daca vom reusi sa câstigam vom avea un avantaj considerabil, însa si în cazul în care vom pierde sansele noastre nu scad, pentru ca mai avem înca doua meciuri pe teren propriu. Din punct de vedere mental, echipa sta destul de bine, iar daca ne vom pastra aceeasi atitudine, mai ales la meciurile din deplasare, putem obtine un rezultat bun. Suntem constienti de faptul ca jucam pe un stadion greu, cu suporteri fanatici, iar antrenorul este un idol al galeriei", a spus Mazzarri.

Tehnicianul considera ca ar fi fost mult mai simplu daca Napoli ar fi avut un singur meci pe saptamâna, deoarece ar fi putut sa pastreze aceeasi formula de joc. "Asa, având cupele europene, jucând din trei în trei zile, este destul de greu pentru ca multi jucatori sunt obositi si suntem la început. Nici acum nu m-am hotarât pentru echipa de mâine, având în vedere ritmul în care jucam trebuie sa tin cont de fiecare detaliu", a explicat el.

Walter Mazzarri a precizat ca nu îsi poate da seama ce echipa va folosi antrenorul Marius Lacatus, deoarece este nou venit pe banca tehnica a Stelei. "În conditii normale era destul de simplu, pentru ca faceam o analiza amanuntita si am fi descoperit punctele slabe si punctele forte ale adversarului. În conditiile care sunt la Steaua, este foarte greu sa ne dam seama cum va face Lacatus echipa, pentru ca este nou venit pe banca tehnica. Nu pot sa dau numele unui jucator care ar fi cel mai periculos si consider ca întreaga echipa este puternica. Steaua are un atac foarte rapid, cu jucatori care paseaza foarte bine si care ne pot pune în pericol", a afirmat Mazzarri.

Echipele Napoli efectueaza, miercuri seara, pe o ploaie torentiala, antrenamentele oficiale înaintea partidei de joi. Napoli se antreneaza pe stadionul Steaua, iar echipa bucuresteana se pregateste pe terenul 5 al Complexului Sportiv Steaua.

Steaua va întâlni, joi, de la ora 20.00, formatia Napoli, în etapa a doua a Grupei K a Ligii Europa.

Mediafax



Mazzarri priveste cu respect Steaua