Europa League

AFP taxeaza jocul neglijent al Stelei

Agentia France Presse scrie, joi, ca Liverpool a debutat în grupele Ligii Europa cu un succes la un scor "magulitor" pe Anfield Road în fata formatiei Steaua Bucuresti, jocul formatiei engleze fiind însa considerat "neglijent".

"Dupa ce a suferit în campionatul Angliei, unde ocupa locul 13, Liverpool a obtinut un rezultat linistitor dupa un joc neglijent contra unui adversar care a clacat spre finalul partidei. Englezii preiau conducerea în grupa, în fata celor de la Napoli, care au terminat la egalitate, scor 0-0, cu FC Utrecht", scrie AFP.

Sursa citata aminteste ca antrenorul Roy Hodgson a facut opt schimbari în echipa fata de jucatorii aliniati la partida cu Birmingham, de luni, din Premier League. "Asta nu i-a împiedicat însa pe cei de la Liverpool sa demareze în tromba, scorul fiind deschis înca din secunda 26 de joc, prin Joe Cole. Steaua nu a «înghetat» însa si a reusit sa egaleze în minutul 13", a mai scris AFP.

Formatia Steaua Bucuresti a debutat cu un esec în editia 2010/2011 a grupelor Ligii Europa, dupa ce a fost învinsa, joi, în deplasare, cu scorul de 4-1 (1-1), de echipa engleza FC Liverpool, în prima etapa a grupei K.

Mediafax



AFP taxeaza jocul neglijent al Stelei