Europa League

Clanul Becali a plecat la Liverpool in Rolls Royce

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, alaturi de fiica mijlocie Alexandra si de sotia sa Luminita, a însotit lotul echipei Steaua la Liverpool, unde formatia antrenata de Ilie Dumitrescu va întâlni pe FC Liverpool în primul meci al grupei K a Ligii Europa. Becali a plecat doar dupa ce a ironizat celebra formatie britanica Beatles. Din delegatia stelista nu a facut parte Emeric Ienei, omul pe care Victor Piturca l-ar fi vrut presedinte. Ienei ar fi vrut sa mearga la Liverpool, insa nu a fost invitat.

Becali a sosit la aeroport în noul automobil achizitionat, un Rolls Royce alb, condus de un sofer cu sapca si manusi albe. "Am facut o aroganta, pe criza, ca nu mai are Becali bani. Si pentru ca nu mai are Becali bani, am zis sa-mi iau un Rolls Royce alb, ca sa vedem daca are Becali bani", a mentionat Becali.

El a precizat ca fata lui mijlocie, Alexandra, este o sustinatoare a echipei Steaua. "Târziu mi-a dat seama ca are bratara ros-albastra la mâna si n-am ce sa-i fac. Nu o mai pot întoarce. Îi place fotbalul, fara sa-mi dau seama a prins drag", a spus Becali.

Desi va merge la Liverpool, Becali nu vrea sa viziteze Muzeul Beatles. "Nu mai pot eu de muzeul Beatles. Eu vizitez muzeul lui Becali, vizitez muzeul lui Beatles? Eu vizitez muzeul lui Becali din Pipera. Îmi place muzica si Beatles era când eram eu pusti, dar nu ma intereseaza pe mine sa vizitez muzee de oameni, ma intereseaza sa vizitez muzee de Dumnezeu, adica biserici, catedrale, mânastari. Sunt sfinti Beatles? Mai bine ma duc la un calugar, ce sa vad acolo, nebunie?", s-a întrebat el.

Finantatorul stelist a explicat ca a ales sa-si aduca si familia cu el la meciul cu Liverpool pentru ca nu are emotii. "N-am emotii pentru meci. Daca aveam emotii, mai îmi luam fata, nevasta? Când am emotii ma duc singur, mai înjur. Ma duc ca la spectacol, ce e, e. Ne bat, asta e. Îi batem, vine de la Dumnezeu", a mentionat Becali.

Becali a pronosticat, atunci când intra în aeroport, ca Steaua va câstiga cu scorul de 2-1 meciul cu FC Liverpool.

Lotul echipei Steaua, din care au facut parte si cei doi fotbalisti achizitionati de la Unirea Urziceni care au drept de joc pentru Liga Europa, Iulian Apostol si Ricardo, s-a îmbarcat, miercuri dimineata, în avionul care transporta delegatia "ros-albastra" la Liverpool.

Delegatia stelista a fost însotita la Liverpool de presedintele FC Steaua, Helmuth Duckadam, presedintele CA al clubului, Valeriu Argaseala, dar si de Teia Sponte, Viorel Hrebenciuc si fiul acestuia. Emerich Ienei nu a fost luat de Becali.

Partida FC Liverpool - Steaua Bucuresti, din prima etapa a Grupei K a Ligii Europa, va avea loc joi, 16 septembrie, de la ora 22.05, si va fi transmisa de onlinesport.ro.

Mediafax



Clanul Becali a plecat la Liverpool in Rolls Royce