Europa League

Ilie Dumitrescu ameninta Liverpool: 'Ii subordonam'

Antrenorul Stelei, Ilie Dumitrescu, a prefatat intalnirea pe care gruparea ros-albastra o va disputa joi in grupele Ligii Europa, impotriva lui Liverpool. Ilie Dumitrescu a promis un joc ofensiv pe Anfield, in care baietii sai vor incerca sa "subordoneze" Liverpool. Totodata, Ilie Dumitrescu a avut un dialog aprins cu un reprezentant al suporterilor.
"Nu o sa merg pe Anfield sa stau sa astept, nu o sa merg sa inchid adversarul. O sa incerc sa subordonez adversarul cat timp am mingea! O sa jucam, asta este Steaua! Mergem acolo sa scoatem un rezultat pozitiv", a spus Ilie Dumitrescu.

Tehnicianul gruparii din Ghencea considera ca principalul atuu pe care Liverpool il are este organizarea pe care Roy Hodgson a adus-o.

"Liverpool este o echipa foarte bine organizata. Roy Hodgson a incercat anumite formule de echipa, au jucatori valorosi. Pe Anfield este o atmosfera unica", a completat Dumitrescu.

Inaintea duelului de joi, Ilie Dumitrescu a primit vesti bune din partea staff-ului medical, astfel ca singurul jucatori indisponibil dintre cei eligibili in Liga Europa este Cosmin Matei. "Cinci jucatori nu pot fi folositi la Liverpool. In lotul de 18 vor fi si Apostol si Ricardo. Matei nu va juca, dar Tanase si Bicfalvi sunt apti de joc", a precizat Dumitrescu.

Antrenorul ros-albastrilor a dezvaluit ca a fost deranjat de atitudinea fanilor de dupa meciul cu Urziceni si le-a transmis acestora sa stea acasa. "Daca la fiecare rezultat negativ incepi sa strici ce se poate construi, nu cred ca este cel mai bun mod de a sustine echipa. Prefer sa nu mai vina la stadion decat sa faca altceva", a afirmat el.

Criticat pentru ca a introdus jucatorii de la Urziceni intr-un timp atat de scurt, Dumitrescu s-a aparat, sustinand ca a facut aceasta mutare din dorinta de a omogeniza lotul.

"Au venit sapte jucatori foarte buni de la Urziceni, am nevoie sa fac o omogenitate. Cu siguranta ei ne vor ajuta sa castigam campionatul", a explicat Dumitrescu.

De altfel, Dumitrescu s-a declarat multumit de modul in care echipa sa a evoluat la Urziceni, unde a inregistrat prima infrangere din acest sezon.

"Nu am dat dovada de lipsa de organizare, adversarul nu si-a creat ocazii. S-a intamplat ca Semedo sa dea un gol spectaculos, dupa o pasa de 50 de metri. Voi incerca sa elimin desincronizarile de la acea faza. Am suferit mult dupa acel joc, dar acum sunt foarte optimist", a conchis Dumitrescu.

Scandal cu suporterii


La conferinta de presa de la stadionul Steaua a participat si un lider al suporterilor care a avut un dialog aprins cu Ilie Dumitrescu timp de 15 minute. Antrenorul Stelei a raspuns acid la fiecare intrebare, reprosand ca fanii nu au fost alaturi de echipa.

"Am fost in galerie inaintea ta! Si indiferent ce se intampla, nu strigam impotriva lui Marcel Raducanu, nu strigam impotriva nimanui!", a raspuns Ilie Dumitrescu.

Onlinesport


Ilie Dumitrescu ameninta Liverpool: 'Ii subordonam'