Europa League

Liverpool baga rezervele cu Steaua

Vesti bune pentru Steaua! Antrenorul lui Liverpool, Roy Hodgson, a anuntat ca se gandeste sa odihneasca mai multi jucatori cheie la partida cu Steaua de joi, din Liga Europa.
Liverpool are un start ratat in Premiership, cu 5 puncte in primele patru partide, iar Roy Hodgson considera ca a venit momentul sa le ofere un moment de repaus jucatorilor sai.

Fostul tehnician al lui Fulham a anuntat ca prezenta lui Steven Gerrard, Pepe Reina, Fernando Torres si Glen Johson la meciul cu Steaua este putin probabila, deoarece acestia sunt obositi.

"Steven Gerrard e apt pentru meciul de joi, dar sa nu uitam ca el si Glen Johnson au avut doua meciuri foarte importante pentru Anglia, Torres si Reina au venit din Argentina dupa meciul Spaniei, asa ca joi va trebui sa ne uitam cu atentie la lotul nostru si sa vedem pe cine ne bazam, pentru a le oferi câtorva dintre ei o binemeritata pauza", a spus Hodgson.

Partida dintre Liverpool si Steaua, prima pentru ros-albastri din grupele Ligii Europa, va avea loc joi, de la ora 22:05, in direct pe Onlinesport.ro.

Onlinesport


Liverpool baga rezervele cu Steaua