Europa League

Timisoara paraseste Liga Europa

FC Timisoara a fost invinsa joi seara in returul barajului Ligii Europa, cu 2-0, pe terenul lui Manchester City. Banatenii pierdusera cu 1-0 si pe teren propriu. Meciul de la Manchester s-a jucat intr-un singur sens, posesia gazdelor fiind de peste 70%. La pas, City a marcat de doua ori si a avut numeroase ocazii, in timp ce Timisoara a trimis numai cateva suturi spre spatiul portii. O eliminare fara glorie pentru Timisoara.
Golurile echipei engleze au fost marcate, joi, de Shawn Wright-Phillips '43 si Boyata 59.

Manchester City a deschis scorul in minutul 43, prin Shawn Wright-Phillips, care a primit o pasa de la Vieira, a patruns in careu si inscris cu un sut in dreapta lui Pantilimon.

Englezii majoreaza scorul, 2-0, in minutul 59, prin Boyata. David Silva a executat o lovitura libera de pe dreapta, la coltul lung, iar Boyata a reluat cu capul si a insris, profitind de iesirea gresita a lui Pantilimon.

Manchester City. 25. Hart - 2. Richards, 38. Boyata, 4. Kompany, 5. Zabaleta - 34. De Jong (45. Cunningham '64), 24. Vieria - 8. Wright-Phillips, 27. Jo, 21. D. Silva - 9. Adebayor. Antrenor: Roberto Mancini.

FC Timisoara: 29. Pantilimon - 4. Luchin, 14. Mera, 6. Burca, 8. Sepsi - 22. Contra, 5. Alexa (15. Chiacu '82), 55. Bourceanu, 7. Curtean (21. Goga '57) - 17. Magera (27. Zicu '46), 9. Axente. Antrenor: Vladimir Petrovici.

Meciul a fost arbitrat de o brigada din Portugalia, condusa la centru de Manuel De Sousa, ajutat la cele doua linii de Jose Ramalho si Vitor Manuel Pereira Carvalho, rezerva fiind Rui Manuel Gomes Costa.

In tur, FC Timisoara a fost invinsa pe teren propriu cu scorul de 1-0.

Mediafax


Timisoara paraseste Liga Europa