Europa League

Remiza pentru palmares a Urziceniului cu Hajduk

Unirea Urziceni a iesit cu capul sus din preliminariile Europa League, reusind o remiza, 1-1, cu hajduk Split pe teren prorpiu, dupa ce in meciul tur a pierdut cu 4-1. In meciul din Ghencea, Bilasco a deschis scorul in minutul 2, Vukusic egaland in minutele de final. De la Hajduk a fost eliminat Brkljaca in minutul 66, pentru ca Maftei sa fie eliminat in minutul 84.
Unirea Urziceni a inceput practic de la 1-0 partida din Ghencea cu Hajduk Split, Marius Bilasco, viitorul atacant al Stelei, reusind sa deschida scorul inca din al doilea minut de joc, dupa o pasa excelenta de la Bordeanu.

Deschiderea rapida de scor a cam taiat aripile croatilor, care au avut de suferit la desele actiuni de atac ale ialomitenilor, in care personaj principal a fost in mare parte acelasi Bilasco. Acesta a fost aproape de gol si in minutul 5, cand a reluat in transversala, dar si in minutul 9 cand a trimis putin peste poarta din pozitie ideala.

Rusescu a trecut si el aproape de gol la jumatatea primei reprize, executia lui violenta din lovitura libera fiind interceptata de poartarul Subasic. Prima parte a intalnirii nu s-a incheiat inainte ca Bilasco sa mai bifeze o ratare, dupa ce si croatii au avut o ocazie prin Andricic.

Repriza secunda a debutat cu noi ocazii ale Unirii. Mai intai Epaminonda Nicu a centrat inselator, mingea fiind scoasa de sub transversala de portarul croatilor, pentru ca, mai apoi, Onofras si Galamaz sa-si treaca in cont alte ratari de a majora diferenta de pe tabela.

In minutul 66, sansa a suras ialomitenilor, dupa ce Brkljaca a vazut al doilea galben pentru un fault la Brandan si a fost eliminat. Insa egalitatea numerica s-a restabilit in minutul 84, cand Vasile Maftei a vazut direct cartonasul rosu pentru un fault dur la Ibricic.

Eliminarea lui Maftei a dat ocazia croatilor sa revina cu mai multa determinare in joc si sa domine finalul de meci, cand au reusit sa inscrie golul egalizator prin Vukusic, acesta stabilind scorul final al dublei, 5-2 in favoarea celor de la Hajduk Split.

Unirea Urziceni: 77. C. Grigore - 16. E. Nicu, 6. Galamaz, 4. Mehmedovici, 23. Bordeanu - 24. Maftei, 19. Brandan - 14. Rusescu (30. Frunza '64), 25. Neaga (9. Dale '78) - 11. Onofras, 7. Bilasco. Antrenori: Eugen Nae si Gabriel Caramarin.

Hajduk Split: 1. Subasici - 18. Oremus, 22. Maloca, 5. Buljat, 16. Jozinovici - 21. Brkljaca, 11. Andrici - 10. Ibricici, 14. Tomasov (7. Vejici '46), 99. An. Sharbini (27. Jonjici '76), 13. Vukusici (90. Cop '89). Antrenor: Stanko Poklepovici.

Cartonase galbene: Rusescu '55, Bordeanu '59, Mehmedovici '76 / Brkljaca '37, '65, Subasici '45, Andrici '73, Vukusici '88

Cartonas rosu: Brkljaca '65


Onlinesport: Irina Maxim


Remiza pentru palmares a Urziceniului cu Hajduk