Europa League

Bicfalvi: "Mergem la Zurich sa castigam"

Mijlocasul Stelei Eric Bicfalvi a declarat, miercuri, ca echipa ros-albastra abordeaza returul cu Grasshopper cu gandul victoriei si al calificarii.
"A fost o saptamana grea, dar important este ca am castigat cele trei meciurui. Ne asteapta un meci dificil la Zurich, dar mergem acolo sa ne calificam. Vrem sa castigam si vom aborda meciul la fel", a spus Bicfalvi la sport.ro

 

 

Tanarul mijlocas stelist s-a ferit sa faca paralele intre Vaslui si Grasshopper: "Nu vreau sa fac comparatii intre Vaslui si Grasshopper. Fiecare echipa are stilul ei de joc. Vrem sa abordam meciul cu seriozitate".

 

 

Despre obiectivele sezonului Bicfalvi vrea sa castige tot: "Sper sa fie anul Stelei, sa castigam cupa, campionatul si sa avem un parcurs cat mai lung in cupele europene".

 

 

Mijlocasul la inchidere spera ca in grupele Ligii Europa sa se califice cat mai multe echipe romanesti pentru a aduna puncte UEFA: "Imi doresc sa fie cat mai multe echipe din Romania in Liga Europa. Nu pot sa spun cate vor fi in grupe, dar sper sa fie cat mai multe. Chiar si Timisoara are o sansa, chiar daca mica, dar trebuie sa mearga acolo cu incredere si sa creada in sansa lor. Pentru Urziceni este greu, dar sper sa intoarca rezultatul".

 

 

Onlinesport.ro va transmite, joi seara, incepand cu ora 20:30 mansa retur dintre Grasshopper Zurich si Steaua contand pentru playoff-ul Ligii Europa.

 

 

Onlinesport


Bicfalvi: "Mergem la Zurich sa castigam"