Europa League

Delegatia echipei Hajduk Split a sosit la Bucuresti . Vezi cu ce ganduri au venit croatii

Delegatia gruparii croate Hajduk Split, adversara formatiei Unirea Urziceni in play-off-ul Ligii Europa, a sosit, miercuri, in jurul orei 12.20, la Aeroportul International "Henri Coanda", aceasta fiind insotita de aproximativ 50 de suporteri.
Antrenorul echipei Hajduk Split, Stanko Poklepovici, a declarat, la sosirea la Bucuresti, ca jucatorilor de la Unirea Urziceni le va fi foarte greu sa castige cu scorul de 3-0, pentru a reusi calificarea in grupele Ligii Europa.

 

 

"Unirea Urziceni este o echipa importanta, luptatoare, cu jucatori foarte buni si ne asteapta un meci foarte greu. Sunt sigur ca toti vor evolua maine (n.r. - joi) si o sa avem o treaba destul de grea. Avem 4-1 dupa meciul tur si le va fi dificil sa castige cu 3-0. Chiar daca cei de la Unirea au probleme financiare, nu banii vor juca maine, ci fotbalistii", a spus Poklepovici.

 

 

Unirea Urziceni va intalni, joi, de la ora 20.30, pe stadionul "Steaua", formatia Hajduk Split, in mansa secunda a play-off-ului Ligii Europa. In partida tur, echipa croata s-a impus cu scorul de 4-1.

 

 

Mediafax


Delegatia echipei Hajduk Split a sosit la Bucuresti . Vezi cu ce ganduri au venit croatii