Europa League

Stanko Poklepovici: "Unirea poate intoarce rezultatul, trebuie sa fim atenti"

Antrenorul Stanko Poklepovici (Hajduk Split) a declarat marti, intr-o conferinta de presa, ca echipa sa trebuie sa lase la o parte euforia meciului tur cu Unirea Urziceni din play-off-ul Ligii Europa si sa reziste fortei ofensive a vicecampioanei Romaniei, informeaza cotidianul Slobodna Dalmacija.

"Cunoastem adversarul, stim ca avem un avantaj bun dupa meciul tur si urmarim un rezultat calificant. Trebuie sa rezistam tuturor atacurilor echipei romane si sa ne asiguram calificarea. Unirea e o echipa foarte puternica, respectabila, poate intoarce rezultatul, dar nu le putem da aceasta satisfactie. Un antrenor nou poate fi o amenintare in plus pentru noi. Avem si noi probleme de lot, dar nu trebuie sa cautam alibiuri, ci sa dam maximum. Trebuie sa eliminam euforia si sa ne facem treaba pana la capat", a spus Poklepovici.

Antrenorul croat a afirmat ca urmareste strict calificarea si nimic mai mult. "Unirea va ataca prin toate fortele. Venirea unui nou antrenor aduce de obicei un soc la echipa, dar poate fi si periculoasa in același timp, poate veni cu idei noi, poate striga mobilizarea in ciuda zvonurilor ca multi jucatori de la ei vor pleca. Deocamdata nu s-a intamplat asta si vom avea in fața cea mai buna echipa a lor. Strinici este accidentat și aproape sigur nu va juca, daca nu va putea el, atunci o va face Jozinovici", a comentat el.

Conform presei croate, suporterii echipei Hajduk vor veni la București cu autocare si microbuze, numarul fanilor urmand sa fie de cateva sute.

Formatia Unirea Urziceni va intalni, joi, de la ora 20.30, pe stadionul Steaua, formatia Hajduk Split, intr-o partida contand pentru mansa secunda a play-off-ului Ligii Europa. In tur, echipa croata a castigat cu scorul de 4-1.

Mediafax



Stanko Poklepovici: "Unirea poate intoarce rezultatul, trebuie sa fim atenti"