Europa League

Iancu vede o coalitie monstruoasa impotriva Timisoarei

Patronul echipei FC Timisoara, Marian Iancu, a pus infrangerea in fata lui Manchester City pe seama arbitrajului. Iancu a cerut doua penaltiuri si crede ca in spatele neacordarii lor se afla presedintele UEFA, Michel Platini.
"La banii pe care îi investeste patronul de la Manchester City, nu cred ca se pune problema echipei învingatoarei. Bine, am facut si noi greseli, dar am jucat tactic foarte bine. La câti bani au investit, la ce sa ne asteptam? Ca se da vreun 11 metri? Sa fim seriosi. Nici daca eram 10 penalty-uri, nu se dadea niciunul.

Suntem o tara prea mica. Nici nu sunt suparat, ce putem sa le zicem? Avem un presedinte de FRF care l-a sustinut pe Platini, dar probabil ca si-a primit rasplata prin acea convocare în Comitetul Executiv UEFA. Daca vom avea un arbitraj bun în retur, avem sanse", a declarat Marian Iancu la DigiSport.

FC Timisoara nu a reusit minunea in fata celor de la Manchester City, pierzand pe Dan Paltinisanu cu 0-1, dupa golul debutantului Mario Balotelli. Banatenii mai au o sansa in Anglia saptamana viitoare, insa sunt ca si eliminati din Liga Europa.

Onlinesport


Iancu vede o coalitie monstruoasa impotriva Timisoarei