Europa League

Lopez Caro: "Sunt suparat"

Antrenorul echipei FC Vaslui, Lopez Caro, s-a declarat dezamagit dupa ce baietii sai nu au reusit sa se impuna in prima mansa cu Lille din Liga Europa.
"A fost o partida foarte disputata, acest lucru vazându-se în teren. Au fost doua reprize total diferite, în prima ei au avut initiativa mai mult în joc, iar noi a trebuit sa fim concentrati si sa iesim pe contraatac. În repriza a doua, Vasluiul a fost mult mai agresiv si cu mai multa prezenta în terenul advers. Echipa s-a luptat si a dat tot pe teren, însa la finalizare nu a iesit asa cum ne-am dorit. Sunt suparat, pentru ca efortul mare pe care l-au facut jucatorii poate ar fi trebuit sa aiba o recompensa diferita fata de ceea ce a fost pe tabela de marcaj.

Eu ramân cu ce s-a îmbunatatit la echipa, sunt multumit ca a mers mult mai bine. Am avut control în aparare si prezenta în atac, ceea ce înseamna ca jocul Vasluiului s-a îmbunatatit la nivel general. Evident vrem sa fim mai sus decât suntem. Ce mai important este sa ne calificam. Vasluiul trebuie sa fie umila pentru a putea creste la nivel individual si colectiv", a spus Lopez Caro.

FC Vaslui a inregistrat un rezultat de egalitate, scor 0-0, in prima mansa a barajului pentru calificarea in grupele Ligii Europa, impotriva francezilor de la Lille.

Onlinesport


Lopez Caro: "Sunt suparat"