Europa League

Rudi Garcia: "Vasluiul inca se cauta"

Antrenorul lui Lille, Rudi Garcia, a afirmat ca echipa sa isi propune sa obtina o victorie la Vaslui, in fata unui adversar care nu si-a gasit inca o formula de baza.
"Adil Rami este incert pentru acest meci. Vom vedea cum vor evolua lucrurile, dar nu ne vom asuma nici un risc în privinta lui. Dubii avem si în privinta lui Cabaye. Nu am înca echipa de start în minte. Am adunat suficiente informatii despre adversar. Pe lânga calatoria obositoare, va trebui sa ne obisnuim si cu temperatura ridicata. Am luat în calcul si aceste aspecte.

Nu vrem sa fim favoriti pe hârtie, vrem sa aratam pe teren ca suntem mai buni. Vaslui e o echipa eficienta, tehnica, practica un fotbal bun, un joc scurt. În primele patru etape din România au folosit 23 de jucatori, ceea ce înseamna ca înca se cauta formula. Nu se va stabili nimic dupa prima mansa, dar daca vom lua o optiune pentru calificare ar fi foarte bine. Vom juca la victorie", a spus Garcia.

Partida dintre FC Vaslui si Lille din prima mansa a play-off-ului pentru grupele Ligii Europa se va disputa joi, de la ora 20:00, in direct pe Onlinesport.ro.

Onlinesport


Rudi Garcia: "Vasluiul inca se cauta"