Europa League

Andone: "Imi vine sa ma las"

Ioan Andone este extrem de dezamagit dupa ce Dinamo a parasit rusinos Liga Europa, inca din turul trei preliminar, dupa o infrangere dura cu Hajduk Split.
"Am facut greseli nepermise pentru talia unei echipe ca Dinamo. Unii jucatori m-au dezamagit crunt. Nu ne-am angajat atât cât trebuia în acest joc si poate si meciul cu Sportul ne-a stors prea mult fizic. O mare parte din vina este a mea. Eu am facut greseli de alcatuire a echipei si nu am reusit sa ma fac înteles în fata jucatorilor, în fata presei, în fata tuturor. Mi se datoreaza acest esec. Dupa asa ceva, îti vine sa te lasi de meserie.

Vom face o analiza foarte serioasa. Nu am mai trait asa ceva în cariera mea. Nu am avut rautate si parca nu am vrut sa ne calificam. O sa facem cel putin cinci schimbari pentru meciul cu Pandurii pentru ca vreau prospetime", a spus Andone.

Dinamo a fost eliminata rusinos de Hajduk Split din Liga Europa. Desi a castigat prima mansa cu 3-1, Dinamo a pierdut cu 0-3 la Split si a scris o noua pagina in istoria neagra a participarilor in cupele europene.

Onlinesport


Andone: "Imi vine sa ma las"