Europa League

Presedinte Hajduk Split: "Avem nevoie de fani pentru a trece de Dinamo"

Presedintele clubului Hajduk Split, Josko Svagusa, a declarat ca echipa sa are ambitia si forta de a obtine calificarea în play-offul Ligii Europa, iar cu suportul numerosilor suporteri Dinamo Bucuresti poate fi învinsa, informeaza cotidianul croat Slobodna Dalmacija.

"Nu este niciun motiv sa fie nervozitate în rândul suporterilor înaintea unui astfel de meci. Vom încerca sa ne calificam și sa îi facem fericiti pe fani. E nevoie de unitate în toate liniile pentru a o elimina pe Dinamo. Avem mare nevoie de sprijinul galeriei, pentru ca avem forta si dorinta de a trece de Dinamo si de a deschide din nou portile Europei", a spus Svagusa.

Antrenorul echipei din Split, Stanko Poklepovici, a afirmat ca Hajduk nu poate fi surprinsa cu nimic de Dinamo. "Un meci dureaza 90 de minute, trebuie sa atacam din primul minut, trebuie sa gasim cele mai bune soluții sa aratam adevarata noastra capacitate. Am urmarit meciul lor cu Sportul, avem toate informațiile necesare despre adversar. Nimic nu ne poate surprinde. Au o echipa extrem de tehnica, dar cu slabiciuni în aparare. Suntem pregatiti", a comentat Poklepovici.

Mediafax


Presedinte Hajduk Split: "Avem nevoie de fani pentru a trece de Dinamo"