Europa League

Strinici: "Credem in calificare, defensiva echipei Dinamo are slabiciuni"

Fundasul Ivan Strinici (Hajduk Split) a declarat ca echipa sa nu renunța la gândul calificarii în play-off-ul Ligii Europa, chiar daca în tur Dinamo București a câștigat cu 3-1, si mizeaza pe slabiciunile din defensiva formatiei pregatite de Ioan Andone, informeaza cotidianul Jutarnji List.

"Nici nu mai trebuie sa ne gândim ce ar fi fost daca nu am fi pierdut la Bucuresti. Câstigarea campionatului este primul nostru obiectiv, dar asta nu înseamna ca renunțam la ambitiile europene. Vom încerca sa întoarcem rezultatul de la Bucuresti. Credem în calificare, de garantat nu poate garanta nimeni. Românii sunt o echipa în fata careia cu siguranta ne putem face jocul. Defensiva lor are slabiciuni, drept dovada ca au primit trei goluri în ultimul joc de campionat", a spus Strinici.

Jucatorul croat a afirmat ca echipa sa trebuie neaparat sa marcheze în prima repriza. "Totodata, trebuie sa fim foarte atenti sa nu mai primim niciun gol. Trebuie sa avem inima si dorinta, nu ne mai permitem nicio greseala. Stadionul plin ne va ajuta foarte mult. Împreuna putem celebra un rezultat de exceptie. Cred ca suporterii nostri vor crea o atmosfera care îi va îngheta pe oaspeti", a comentat el.

Conform presei croate, antrenorul Stanko Poklepovici va introduce în teren urmatorul 11: Subasici - Oremus, Maloca, J. Buljat, Strinici - Brkljaca, Andrici - Tomasov, Ibricici, An. Sharbini - Ah. Sharbini.

Mediafax


Strinici: "Credem in calificare, defensiva echipei Dinamo are slabiciuni"