Europa League

Quique Sanchez Flores: "Sunt foarte, foarte mandru de jucatorii mei"

Antrenorul echipei Atletico Madrid, Quique Sanchez Flores, a declarat, miercuri seara, dupa ce formatia sa a învins, cu scorul de 2-1 dupa prelungiri, pe Fulham si a câstigat Liga Europa, ca este foarte mândru de jucatorii sai, informeaza AFP.

"Suntem extrem de fericiti ca ne-am atins obiectivul. Este un motiv de bucurie pentru mine si sper ca fanii sunt mândrii de noi. Suntem constienti de faptul ca a trecut mult timp de la ultimul succes pe plan european si va trebui sa profitam de acest succes. Am stiut ca va fi dificil sa marcam împotriva lui Fulham, care formeaza o echipa bine organizata. În aceasta seara au fost doua meciuri într-unul singur, deoarece a trebuit sa atacam cu toate fortele, dar sa ne si aparam atent în fata unei formatii care a meritat sa joace aceasta finala. Înainte de a intra pe teren, le-am spus jucatorilor mei sa fie curajosi si sa profite din plin de aceasta finala. Sunt foarte, foarte mândru de jucatorii mei si de aceasta victorie", a spus Sanchez Flores.

Echipa spaniola Atletico Madrid a câstigat, miercuri, prima editie a Ligii Europa, învingând în finala, la Hamburg, cu scorul de 2-1 dupa prelungiri, formatia engleza Fulham.

Atletico Madrid a obtinut al doilea trofeu european din istorie, dupa Cupa Cupelor din 1962.

Mediafax



Quique Sanchez Flores: "Sunt foarte, foarte mandru de jucatorii mei"