Europa League

Forlan: "A fost foarte frumos sa marchez la final"

Dublu marcator in finala Ligii Europa, atacantul uruguayan al echipei Atletico Madrid, Diego Forlan, a declarat, miercuri seara ca spera ca Madridul sa-i astepte împodobit în rosu si alb, iar golul sau de la final a fost o mare realizare.
"Stiam ca va fi un meci dificil, dar am crezut tot timpul ca putem învinge în timpul regulamentar. Am avut multe ocazii în prima repriza, dar Fulham a egalat repede si a avut o aparare solida. Am marcat doua goluri, ma simt minunat, dar nu mi-am facut decât meseria de atacant. Sezonul trecut am câstigat Gheata de Aur, dar acest trofeu cucerit cu echipa este mult mai important. Vom duce trofeul în Spania si sper ca norul de cenusa ne va permite sa ajungem în siguranta la Madrid. Sper ca Madridul sa ne astepte împodobit în rosu si alb (n.r. - culorile clubului Atletico)", a spus Forlan.

"A fost foarte frumos sa marchez la final. Acum este momentul de sarbatoare", a mai declarat acesta.

Echipa spaniola Atletico Madrid a câstigat, miercuri, prima editie a Ligii Europa, învingând în finala, la Hamburg, cu scorul de 2-1 dupa prelungiri, formatia engleza Fulham.

Atletico Madrid a obtinut al doilea trofeu european din istorie, dupa Cupa Cupelor din 1962.



Forlan: "A fost foarte frumos sa marchez la final"