Europa League

'Urinea' contra 'LiverpoolA'

Presa britanica profita de meciul pe care Liverpool il va disputa joi seara in compania Unirii Urziceni pentru a-si arata din nou aroganta, daca nu chiar prostia. Intr-un articol aparut in Daily Mirror, numele campioanei Romaniei a fost scris gresit. Astfel, Liverpool va intalni "Urinea Urziceni" - un nume total nefericit pentru ca in engleza 'Urinea' vine de la 'urine' (urina). Cu permisul englezilor, 'Urinea' intalneste in seara asta 'LiverpoolA' (echipa A a lui Liverpool, nu altceva).
Romanii au scapat pe moment de confuzia dintre Bucuresti si Budapesta, insa britanici au gasit un nou mod de a-si demonstra limitele. Astfel, intr-un articol intitulat "10 lucruri pe care trebuie sa le stii despre Urinea Urziceni', britanicii arata ca nici macar numele adversarului nu il stapanesc corect.

Acest lucru arata inca o data valoarea presei de afara, nu numai sportive, care nu are habar pe ce lume se afla, in afara de a da reportaje despre Romania si copii handicapati sau abandonati de parinti cel putin o data pe an, gasesc ei ocaziile.

Greseala nu apare doar in titlu, ci in toate subpunctele articolului semnat de Dan Silver in Daily Mirror.

Daca si jucatorii lui Rafa Benitez vor trata campioana Romaniei cu aceasta superficialitate, Urziceniul are o sansa importanta de a obtine un rezultat mare, de la ora 22:05, in direct pe Onlinesport.ro.

Onlinesport


'Urinea' contra 'LiverpoolA'