Champions League

Real Madrid rateaza victoria in ultimul minut

Real Madrid a obtinut doar o remiza in deplasare la TSKA Moscova, scor 1-1. Golul rusilor a fost marcat la ultima faza a meciului, iar returul de peste trei saptamani se anunta de foc.
Disputata la o temperatura de -5 grade, partida dintre TSKA si Real Madrid a pus fata in fata o echipa iesita din ritmul jocurilor oficiale si una venita la Moscova extrem de pragmatica.

Cele 90 de minute ale intalnirii au fost lipsite de spectacol, astfel ca soarta calificarii in sferturile de finala se va disputa in retur, cu un avantaj minim de partea madrilenilor datorita golului marcat in deplasare.

Jose Mourinho l-a pierdut pe Karim Benzema dupa doar un sfert de ora, acesta suferind o problema la adductori. In locul sau a intrat Gonzalo Higuain.

Real Madrid a reusit sa deschida scorul la prima faza de poarta, in minutul 29, cand Cristiano Ronado a profitat de o respingere gresita a fundasilor adversi. Ronaldo a sutat cu piciorul stang la coltul lung din interiorul careului, continuand astfel forma buna din ultimele meciuri.

Imediat dupa gol, Real Madrid a incercat sa inchida jocul, astfel ca la pauza baietii lui Mourinho au intrat in avantaj.

Madrlienii au controlat in totalitate partea secunda, dar nu au putut sa inscrie inca un gol, care le-ar fi asigurat practic calificarea in sferturile de finala.

In startul reprizei, Callejon a ratat doua mari ocazii de gol, scotandu-l din sarite pe Higuain, in timp ce Ronaldo a avut si el o sansa uriasa, portarul lui TSKA scotand un gol ca si facut in minutul 77. Portughezul a mai avut o sansa mare in minutul 84, cand a sutat putin pe langa poarta.

Chiar daca a avut o prestatie slaba, TSKA Moscova a reusit sa scape neinvinsa, egaland la ultima faza din meci prin  Wernbloom, care a fructificat o respingere gresita.

Onlinesport


Real Madrid rateaza victoria in ultimul minut