Champions League

Galatenii vor sa spele rusinea cu Benfica

Galatenii vor juca in aceasta seara, intr-un anonimat total, ultimul meci din Liga Campionilor. Ei spun ca obiectivul lor este obtinerea unui punct care sa spele rusinea prestatiilor slabe din acest sezon.
Benfica trebuie sa castige pentru a fi sigura de primavara Ligii Campionilor, dar Dorinel Munteanu e convins ca galatenii vor avea o prestatie la inaltime.

"Va fi un meci foarte greu, e de ajuns sa ne uitam la clasament. Benfica n-a câstigat nici un meci disputat acasa în grupa, asa ca va da totul pentru a obtine victoria. E o echipa puternica, e liderul grupei, dar trebuie sa speram la un rezultat bun. N-am avut noroc în meciul de la Bucuresti cu Benfica, o formație mult mai experimentata. Nu mai avem nicio presiune si, desi n-avem nici un punct, am facut câteva meciuri bune în aceasta competitie. A fost o mare realizare sa ajungem aici si subliniez faptul ca niciuna dintre cele trei adversare nu ne-a batut usor. N-a fost o campanie extraordinara, dar am câstigat experiența. Sa nu pierdem la Lisabona ar fi un rezultat bun", a spus Dorinel Munteanu.

Echipa probabila: Branet - Râpa, S. Costin, Perendija, S. Ilie - Giurgiu, Filip - L. Iorga, Viglianti, S. Frunza - Pena.

Partida dintre Benfica si Otelul se va disputa miercuri seara, de la ora 21:45, in direct pe Onlinesport.ro.

Onlinesport


Galatenii vor sa spele rusinea cu Benfica