Champions League

Otelul l-a zapacit pe Sir Alex Ferguson

Antrenorul echipei Manchester United, Alex Ferguson, a declarat ca pâna la tragerea la sorti nu auzise de Otelul Galati, pe care o va întâlni marti în Liga Campionilor, si ca formatia sa trebuie sa obtina prima victorie în grupa C.
"Nu aveam idee de unde sunt. Nu mai auzisem de ei. Câteva echipe europene îsi schimbasera numele atunci, îmi amintesc ca erau niste formatii belgiene care facusera asta", a spus Ferguson.

În Sunday People, Alex Ferguson a precizat ca echipa sa trebuie sa câstige tot pâna la finalul grupei, pentru a nu avea emotii, iar primul pas trebuie facut la Bucuresti cu Otelul. "Pâna acum am facut o treaba de mântuiala în Liga Campionilor, însa nu e cazul sa ne panicam. Calificarea e înca în mâinile noastre, în sensul ca suntem capabili sa câstigam meciurile care au mai ramas si avem de gând sa facem asta. Patru jocuri de disputat, noi cu doar doua puncte în cont, în conditiile în care Basel si Benfica au patru, nu e chiar ceea ce speram. Cu Basel nu a fost subestimare, ci doar ne-am complacut la un moment dat si n-am mai fost atenti, dar pâna la urma am redresat situatia. Acel punct e poate cel mai bun lucru care se putea întâmpla", a spus tehnicianul britanic, citat de Sunday People.

Publicatia amintita a scris ca Manchester United trebuie sa câstige la Bucuresti "pentru a evita o criza europeana" si ca Alex Ferguson se gândeste daca sa introduca o formatie puternica pentru a-si asigura victoria sau sa menajeze câtiva jucatori în perspectiva meciului cu Manchester City din campionat.

"Cu lotul pe care îl am pot alcatui câteva echipe bune. Va trebui sa ma gândesc si la partida cu City, dar vom avea cinci zile sa pregatim duelul din campionat, deci nu e chiar rau", a spus Ferguson.

Meciul Otelul Galati - Manchester United va avea loc, marti, 18 octombrie, de la ora 21.45, pe Arena Nationala.

Mediafax


Otelul l-a zapacit pe Sir Alex Ferguson