Champions League

Co Adriaanse: "Echipa FC Vaslui a fost mai buna decat ma asteptam"

Antrenorul FC Twente, Co Adriaanse, a declarat dupa meciul cu FC Vaslui, scor 2-0 din prima mansa a turului 3 preliminar al Ligii Campionilor, ca echipa româna a fost mai buna decât se astepta, informeaza site-ul oficial al gruparii olandeze.
"Este un rezultat bun. Am marcat de doua ori, în România va fi un cu totul alt meci. Am vazut o echipa FC Vaslui mai buna decât ma asteptam, au aratat momente de fotbal bun si au fost periculosi în câteva rânduri.

"Clar nu e o echipa rea, nu degeaba au terminat pe locul 3 în campionat. În retur trebuie sa ne facem din nou jocul nostru si sa dominam partida. Sa speram ca vom marca și acolo un gol rapid si atunci sunt convins ca nu mai putem pierde calificarea", a spus Adriaanse.

Autorul celor doua goluri, Marc Janko, a afirmat ca nu a fost un meci prea spectaculos, dar ca Twente a obtinut o victorie importanta. "A fost greu sa jucam deoarece s-au retras mult și au lasat puține spații. Am jucat ofensiv si e bine ca nu am luat gol. Va fi greu pentru ei în retur, mai ales daca nu ataca. Sunt sigur ca saptamâna viitoare vom parafa calificarea", a spus Janko.

Fundasul Peter Wisgerhof a mentionat ca echipa sa putea învinge si mai concludent. "E bun acest 2-0, dar puteam da si al treilea gol. N-am reusit, dar macar am pastrat poarta noatra intacta. Vaslui a jucat foarte defensiv, a fost greu sa-i depasim. Au fost foarte agresivi, unii jucatori de-ai lor trebuiau avertizați si chiar eliminați. Oricum, bine ca i-am redus la tacere", a spus capitanul FC Twente.

Publicația olandeza Voetbal International a scris ca FC Twente a obtinut o victorie frumoasa, "stând bine pe picioare în timp ce resursele românilor scadeau treptat".

Cotidianul De Telegraaf a titrat: "Janko, de nepretuit pentru Twente": "Echipa lui Co Adriaanse a fost prea puternica pentru Vaslui si a facut treaba buna în prima mansa. FC Twente nu a avut mari probleme cu românii".

Echipa FC Vaslui a fost învinsa, marti, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), de formatia olandeza Twente Enschede, în prima mansa a turului trei preliminar al Ligii Campionilor. Golurile învingatorilor au fost marcate de Janko '34 din penalti si '57.

Partida retur va avea loc la 3 august, de la ora 20.45, pe stadionul Ceahlaul din Piatra Neamt.

Mediafax



Co Adriaanse: "Echipa FC Vaslui a fost mai buna decat ma asteptam"