Champions League

Mourinho: "Jos palaria in fata Barcelonei, cand joaca bine castiga si cand nu joaca bine tot castiga"

Tehnicianul formatiei Real Madrid, Jose Mourinho, a declarat, miercuri seara, ca adversara din semifinalele Ligii Campionilor, FC Barcelona, este o echipa de top, care reuseste sa câstige atât atunci când are evolutii bune cât si când nu joaca bine, informeaza uefa.com.
"Madrid, cu istoria sa, trebuie sa fie în semifinale si acum suntem. Suntem o echipa cu jucatori care poate nu au prea multa experienta în aceasta competitie, înca în constructie. Exista riscul ca Spurs sa devina un pericol real daca înscria devreme, dar am reusit sa nu îi lasam sa faca acest lucru.

"Am prestat tipul de joc necesar pentru a controla meciul. Cine stie ce se va întâmpla în dubla mansa cu Barcelona? Jos palaria în fata lor: sunt o echipa de top. Când joaca bine câstiga si când nu joaca bine tot câstiga. Vom trata fiecare joc ca pe o entitate separata. Nu sunt de parere ca returul va fi influentat de ceea ce se va întâmpla în tur. Fiecare meci va fi diferit", a spus Mourinho.

Redknapp: "Liga Campionilor a fost o experienta extraordinara pentru mine si pentru jucatori"

Tehnicianul echipei Tottenham Hotspur, Harry Redknapp, a declarat dupa eliminarea din Liga Campionilor, în urma dublei manse cu Real Madrid, ca aceasta competitie a reprezentat o experienta extraordinara pentru el si pentru jucatorii sai.

Redknapp a precizat ca nu are de ce sa se plânga dupa meciul de miercuri seara cu Real Madrid, pierdut cu scorul de 0-1. "A fost un joc bun, asa ca nu am de ce sa ma plâng. Am fost dezamagiti de primirea golului, dar portarul a fost foarte bun si a avut interventii pe care nu le putea face în trecut.

"A facut o greseala rara, dar se întâmpla... A fost un meci foarte echilibrat. Partida tur ne-a costat mult. Pentru noi a fost extraordinar în Liga Campionilor, am vazut aici un fotbal fantastic, pe White Hart Lane si în deplasare. Faptul ca am ajuns atât de departe si ca am jucat cum am facut-o a fost minunat. A fost o experienta extraordinara pentru mine si pentru jucatori", a spus Redknapp.

Echipa spaniola Real Madrid s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor, dupa ce a învins, cu scorul general de 5-0, formatia engleza Tottenham Hotspur, în întâlnirea din sferturile de finala ale competitiei.

Real Madrid a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), prin golul marcat de Cristiano Ronaldo, în minutul 50.

În tur, la Madrid, Real s-a impus cu scorul de 4-0.

În semifinale, Real Madrid va întâlni echipa spaniola FC Barcelona. Prima mansa va avea loc la Madrid (26 sau 27 aprilie), returul fiind program la Barcelona (3 sau 4 mai).

Mediafax


Mourinho: "Jos palaria in fata Barcelonei, cand joaca bine castiga si cand nu joaca bine tot castiga"