Champions League

Ferguson: "Am fost mai buni"

Managerul gruparii Manchester United, Alex Ferguson, a declarat ca jucatorii sai au fost "la înaltime", la meciul cu echipa Chelsea Londra, câstigat cu scorul de 2-1, în mansa secunda a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor.
"Am jucat foarte bine contra unei echipe bune. Chelsea a jucat un mare rol în meciul de azi. Cred ca noi am fost mai buni. Unii au facut un meci superb: Park, Chicharito (Hernandez). Toata lumea a fost la înaltime", a declarat Ferguson.

Carlo Ancelotti: "Am încercat totul pentru a elimina Manchester United"

Tehnicianul formatiei Chelsea Londra, Carlo Ancelotti, a declarat, marti seara, ca echipa sa a încercat totul pentru a învinge Manchester United si a reusi calificarea în semifinalele Ligii Campionilor.

"Am controlat bine balonul timp de 30 de minute, dar finalul primei reprize a fost mai greu si ei au marcat. Noi am încercat totul. M-am gândit mult si am preferat sa încep cu Torres pentru acest gen de meci însa si Drogba a jucat foarte bine în a doua repriza.

"Am jucat cu Fernando nu pentru a-i justifica pretul de transfer, ci pentru ca avea calitatile necesare de a juca bine acest meci. Trebuie ca Ramires sa învete sa fie mai calm si sa nu mai fie eliminat. Nu sunt îngrijorat pentru viitor. Nu decid eu daca trebuie sa ramân sau nu", a declarat Ancelotti.

Formatia Manchester United s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor, dupa ce a învins, cu scorul general de 3-1, echipa Chelsea Londra, în întâlnirea din sferturile de finala ale competitiei.

Marti, Manchester United s-a impus, cu scorul de 2-1. Pentru Manchester au marcat Hernandez '43 si Park Ji-sung '77, iar pentru Chelsea a înscris Drogba '77. În tur, Manchester s-a impus la Londra cu scorul de 1-0.

Mediafax


Ferguson: "Am fost mai buni"