Champions League

Ilie Dumitrescu: "Nu am venit la Liverpool sa ne aparam"

Ilie Dumitrescu a declarat miercuri seara, la conferinta de presa oficiala de la Liverpool, ca englezii nu ii subestimeaza echipa la meciul de joi din grupa K a Ligii Europa, chiar daca unii dintre jucatorii importanți ai englezilor vor fi menajați.

"Nu cred ca este o lipsa de respect faptul ca Liverpool va menaja câtiva jucatori în meciul cu noi. Chiar daca nu vor juca Gerrard sau Torres, si ceilalți jucatori sunt importanti: Joe Cole, Ngog, Jovanovici și asa mai departe. Cu siguranta Liverpool nu ne subestimeaza, dar se gândeste si la partida cu Manchester United. Pentru noi este un meci foarte important, vom întâlni o echipa foarte puternica", a spus Dumitrescu.

Tehnicianul stelist a menționat ca este foarte bucuros pentru revenirea în Anglia. "Ma întorc aici ca antrenor, sunt în fata unui meci special, o mare provocare pentru mine. Cea mai frumoasa parte a carierei mele de jucator a fost în Anglia, cunosc mentalitatea britanica si stiu ca Liverpool este un club de mare tradiție. Vom încerca sa dam totul, nu am venit la Liverpool sa ne aparam. Am o echipa tânara, dar am încredere în capacitatea jucatorilor mei. Facem parte dintr-o grupa foarte puternica, o grupa care putea sa fie fara probleme una de Liga Campionilor. De departe, Liverpool este favorita grupei", a comentat el.

Partida FC Liverpool - Steaua Bucuresti, din prima etapa a Grupei K a Ligii Europa, va avea loc joi, de la ora 22.05, si va fi transmisa de Pro TV.



Ilie Dumitrescu: "Nu am venit la Liverpool sa ne aparam"