Champions League

Accidentare teribila a lui Valencia pe Old Trrafford

Ecuatorianul Valencia a fost eroul stirii negative din prima seara a grupelor Ligii Campionilor. El si-a rupt glezna stanga, dupa o intrare a lui Kirk Broadfoot (Glasgow Ranger), intr-o faza de joc normala. Ceea ce nu s-a vazut a fost ca  Broadfoot a cazut peste jucatorul lui  Manchester United, ceea ce i-a cauzat accidentarea teribila. Vezi motivul pentru care Valencia si-a rupt glena, explicat de Alex Ferguson.

Valencia a simtit durerea pe loc si a inceput sa se zbata, cerand ajutorul asistentilor. Imaginileau fost dure, dar UEFA a decis sa nu ofere reluari alefazei. Singurele reactii care dadeau de inteles starea grava a sud-americanului erau grimasele lui Broadfoot. De asemenea, modul in care asistentii tratau accidentarea, ramanand pe teren, opt persoane in jurul lui Valenci, arata ca lucrurile erau grave.

Laba piciorului ramasese agatata de restul piciorului, atarnand in jos. In cele din urma, Valencia a parasit terenul pe targa, cu masca de oxigen pe fata ca sa ii atenueze durerea. In timp ce era scos de pe gazon, el a ridicat mana ca sa arate ca este bine, in timp ce intreg stadionul il aplauda in picioare, la scena deschisa.

Intre timp, Broadfoot era in continuare socat de ceea ce facuse. El nu a avut nici un moment intentia sa accidenteze.

Managerul Alex Ferguson a anuntat la conferinta de presa de dupa meci ca "Valencia va ramane in afara terenului pentru mult timp. Se pare ca varful pantofului a prins iarba, i-a blocat piciorul, iar de aici accidentarea".

Onlinesport

 



Accidentare teribila a lui Valencia pe Old Trrafford