Champions League

Urziceni iese din Liga Campionilor cu Becali in coaste

Eliminarea din Liga Campionilor ar putea fi fatala baietilor lui Ronny Levy. Clubul din Baragan poate  falimententat de Gigi Becali, care l-a anuntat pe Dumitru Bucsaru ca trebuie sa ii plateasca datoria de 3 milioane de euro pana la 1 septembrie. Ialomitenii s-au oprit din drumul catre grupele Ligii Campionilor, asa ca mai au un motiv in plus sa numare linistiti ultimele zile de viata ale clubului, pe langa problemele financiare ale patronului. Deocamdata au mai ramas 27.
Inainte de eliminarea de miercuri seara din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, patonul Urziceniului Dumitru Bucsaru a inceput primele proceduri pentru desfiintarea micutei grupari din Baragan.

Mai multi angajati ai ialomitenilor au fost pusi deja pe liber, urmand ca aceeasi masura sa se ia si cu jucatorii, dupa meciul cu Zenit, cand exista sanse ca Arlauskis, Bilasco si Galamaz sa fie vanduti in Rusia.

Patronul ialomitenilor trebuia sa plateasca datoria de 3 milioane de euro catre Gigi Becali pana la 1 iulie, insa nu a avut bani. Becali i-a mai dat un ragaz de respiro de inca doua luni, insa acum chiar asteapta banii.

"Sper ca Unirea Urziceni sa se califice in primul rand pentru ca va aduce puncte, dar si pentru ca Bucsaru ar primi 5 milioane de euro si ar avea cu ce sa imi plateasca datoria", a afirmat Becali. Ramane de vazut acum de unde isi va lua banii.

Onlinesport


Urziceni iese din Liga Campionilor cu Becali in coaste