Champions League

Presa rusa: "Toata lumea astepta macar o victorie decenta"

Cotidianul Sport deni za dnem a scris, miercuri, dupa partida Unirea Urziceni - Zenit Sankt Petersburg, scor 0-0, din prima mansa a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, ca "toata lumea astepta macar o victorie decenta, daca nu chiar una la o diferenta devastatoare".

"Ne-am ales cu o remiza alba, chiar daca Zenit a jucat mult timp cu om în plus. Jucatorii Unirii nu au fost memorabili, dar echipa e tepoasa, foarte bine organizata. Probabil si miza si-a pus amprenta pe joc, Liga Campionilor da o aura speciala", a notat sursa citata.

Publicatia Sport Segodnia a titrat: "Zenit a ratat victoria, dar nici n-a pierdut". "Gazdele au aratat calitati fotbalistice limitate, mizând pe temporizare, provocari si lupta. Zenit a esuat în aceasta batalie de uzura, chiar daca adversarul a ramas în zece. Arlauskis a facut în acest joc mici miracole. Acum Zenit e obligata sa ia trei puncte în mansa secunda. Zenit a facut totul pentru a-si asigura calificarea înca din tur, dar s-a terminat egal. Unirea a facut totul pentru a nu lasa nicio sansa mare de gol echipei noastre. Incredibil, dar adevarat: Zenit nu a câstigat. Dar, sa fim sinceri, cu un astfel de joc, Unirea nu va avea nicio sansa la Sankt Petersburg", a comentat Sport Segodnia.

"Remiza din România îi lasa lui Zenit sanse bune de calificare", a notat cotidianul Sovetski Sport, care adauga: "Zenit nu a fost capabila sa ia
avantaj pe tabela pentru a-si usura misiunea în retur".

"Zenit, pe zero", a titrat Gazeta Sport.

Vicecampioana României, Unirea Urziceni, a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, marti, pe stadionul "Steaua" din Bucuresti, în compania formatiei ruse Zenit Sankt Petersburg, în mansa întâi a turului trei preliminar al Ligii Campionilor.

Mediafax



Presa rusa: "Toata lumea astepta macar o victorie decenta"