Champions League

Gavril Balint: "Zenit are 65 la suta sanse sa treaca de Unirea"

Selectionerul Republicii Moldova, Gavril Balint, a declarat într-un interviu pentru site-ul oficial al clubului Zenit Sankt Petersburg ca echipa rusa are 65 la suta sanse sa o elimine pe Unirea Urziceni în turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

"Unirea nu mai e asa tare ca acum un an sau doi. A plecat Dan Petrescu, au mai fost și alte schimbari. Am vazut echipa recent si, sincer sa fiu, nu m-a impresionat. Forța Unirii sta în grup, nu are staruri, dar toti jucatorii muncesc. Zenit este de nivel mai înalt. Unirea joaca simplu, uneori primitiv în atac, cu mingi aruncate pe vârf. Joaca în sistemul 4-5-1. Bilasco este un atacant bun. Va pot spune cei mai buni jucatori din fiecare linie: Arlauskis, Galamaz, Paraschiv, Frunza. Unirea înscrie cu greutate. Sansele de calificare sunt de 65 la suta pentru Zenit, 35 la suta pentru Unirea", a spus Balint.

Meciul Unirea Urziceni - Zenit Sankt Petersburg, din prima mansa a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, va avea loc marti, de la ora 20.30, pe stadionul Steaua.

Returul dintre cele doua echipe se va disputa miercuri, 4 august, de la ora 19.30, la Sankt Petersburg.

Mediafax



Gavril Balint: "Zenit are 65 la suta sanse sa treaca de Unirea"