Champions League

Barcelona a pus aspersoarele pe Inter

La finalul partidei de marti seara din Liga Campionilor, dintre  Barcelona si Inter, castigata de italieni pe Camp Nou, 52 de aspersoare au pornit udandu-i pe nerazurri pana la piele, impierdicandu-i sa se bucure de calificarea in finala. Presa spaniola a vazut in acest episod o mare rusine.
Arbitrul de Bleeckere abia fluierase finalul meciului, ca instalatia de irigare a gazonului a inceput sa functioneze la capacitate maxima.

52 de aspersoare au pornit in forta, punand jeturile pe jucatorii lui Inter, care incercau sa se bucure de calificare. Mii de litri de apa i-au impiedicat pe sportivi sa se duca si sa se bucure in fata fanilor.

Mourinho, antreonorul lui Inter, a declarat dupa incident ca "mi-am trimis jucatorii pe teren ca sa joace fotbal, si nu sa se lupte cu alte elemente".

Ziarul spaniol de sport Marca scrie ca "in mod clar aspersoarele nu voiau ca italienii sa mai stea mult pe teren. Acest incident a reuds considerabil perioada de bucurie a lui Inter pe gazonul Barcelonei". Marca a titrat in editia de miercuri: "Ce rusine!"

Onlinesport


Barcelona a pus aspersoarele pe Inter