Champions League

Altercatie intre Mourinho si Valdes la finalul meciului FC Barcelona-Inter Milano

Antrenorul Jose Mourinho si portarul Victor Valdes au avut o mica altercatie, miercuri seara, dupa ce Internazionale Milano s-a calificat în finala Ligii Campionilor, în ciuda înfrângerii, scor 1-0, cu FC Barcelona, în semifinalele competitiei, informeaza publicatia Sport.

"Mourinho a alergat rapid spre zona unde se aflau fanii Interului pentru a sarbatori calificarea, cu gesturi provocatoare. A traversat tot terenul, sarind, râzând si fugind ca un posedat. Atunci, Victor Valdes a încercat sa-l opreasca fara succes si a cerut interventia arbitrului, în timp ce aspersoarele terenului de joc s-au pus în functiune. Din fericire, totul s-a terminat cu bine", scrie Sport.

Conform imaginilor de la finalul meciului, Valdes l-a prins pe Mourinho de gât, fiind nevoie de interventia altor oficiali de la Inter pentru ca lucrurile sa nu degenereze.

"Am fost fair-play când am pierdut aici (n.r. - 0-2, la 24 noiembrie, în faza grupelor). Acum ei trebuie sa fie fair-play. Nu va fi nicio problema daca ne întâlnim din nou anul viitor. Valdes a crezut ca am intrat pe teren pentru a provoca publicul de pe Camp Nou, dar voiam doar sa-i salut pe suporterii Interului", a declarat Mourinho.

Formatia italiana Internazionale Milano, la care fundasul Cristian Chivu a fost integralist, s-a calificat în finala Ligii Campionilor, eliminând detinatoarea trofeului, FC Barcelona, cu scorul general de 3-2, desi a pierdut, miercuri, scor 0-1 (0-0), partida din returul semifinalelor competitiei. Golul gazdelor a fost marcat de Pique '84.

Mediafax



Altercatie intre Mourinho si Valdes la finalul meciului FC Barcelona-Inter Milano