Champions League

Presa spaniola: "Adio Bernabeu, adio", "Atata zbucium, ca sa te ineci la mal..."

"Adio Bernabeu, adio", a scris editia on-line a cotidianului spaniol As, imediat dupa ce formatia FC Barcelona a ratat calificarea în finala Ligii Campionilor, desi a învins, miercuri, pe Camp Nou, cu scorul de 1-0, echipa italiana Internazionale Milano, în mansa retur a semifinalelor competitiei.

În tur, Inter câstigase pe teren propriu cu scorul de 3-1.

"FC Barcelona a câstigat cu 1-0 meciul retur cu Inter Milano, dar a fost incapabila sa recupereze diferenta din tur si a ratat finala Ligii Campionilor. Pique a reusit un gol frumos, care nu a fost însa suficient. Mourinho a sarbatorit calificarea în finala, iar jucatorii de la Barca l-au dojenit", scrie cotidianul As.

"Barcelona ramâne fara finala de pe Bernabeu" si "Atâta zbucium, ca sa te îneci la mal...", au fost titlurile aparute pe editia on-line a cotidianului Marca, imediat dupa finalul meciului.

"Barcelona nu va disputa finala pe Bernabeu, fiind incapabila sa depaseasca Inter Milano în semifinalele competitiei. Oamenii lui Guardiola au dominat întreaga partida, nu si-au lasat rivalii sa depaseasca mijlocul terenului, însa nu au fost convingatori în fata portii adverse si s-au lovit neîncetat de apararea italienilor. Golul lui Pique nu a fost suficient pentru ca FC Barcelona, care a suferit prima mare deziluzie a sezonului", scrie Marca.

Formatia italiana Internazionale Milano, la care fundasul Cristian Chivu a fost integralist, s-a calificat în finala Ligii Campionilor, eliminând detinatoarea trofeului, FC Barcelona, cu scorul general de 3-2, desi a pierdut, miercuri, scor 0-1 (0-0), partida din returul semifinalelor competitiei. În tur, Inter câstigase cu scorul de 3-1.

Mediafax



Presa spaniola: "Adio Bernabeu, adio", "Atata zbucium, ca sa te ineci la mal..."