Champions League

Confruntarea titanilor

Barcelona - Inter este, mai mult ca sigur, cel mai asteptat meci din aceasta primavara. Invinsa surprinzator cu 1-3 in Italia, Barcelona are o misiune dificila pentru a dejuca geniul lui Jose Mourinho, cel care este la un pas sa-i duca pe italieni in finala dupa o pauza de aproape 40 de ani. Meciul dintre FC Barcelona si Internazionale Milano va fi transmis in direct de Onlinesport.ro, de la ora 21:45.
Catalanii au facut apel, prin toate mijloacele, catre o mobilizare totala pentru eliminarea Interului. Fanii au promis ca vor transforma Camp Nou intr-un infern, insa Mourinho a replicat printr-o ironie. "Sunt obsedati de finala", a concluzionat portughezul.

Intre cele doua echipe nu mai exista absolut nici un secret. Barcelona si Inter s-au intalnit deja de trei ori in acest sezon de Liga Campionilor (o victorie Barcelona, o victorie Inter si un rezultat de egalitate).

In intreaga istorie, aceasta va fi a 11-a confruntare directa. Catalanii au 4 victorii, italienii au trei, in timp ce trei meciuri s-au terminat la egalitate.

Pep Guardiola are doua probleme importante inaintea duelului din aceasta seara. Carles Puyol este suspendat, in timp ce Andres Iniesta este in continuare accidentat. Abidal reprezinta si el o dilema, fiind incert.

De partea cealalta, Jose Mourinho s-a ales cu inca o problema pe langa Davide Santon si Francesco Toldo. Dejan Stankovici este suspendat si nu va putea fi folosit pe Camp Nou.

Echipele probabile:
FC Barcelona:
Valdes - Alves, Milito, Pique, Maxwell - Xavi, Busquets, Keita - Messi, Ibrahimovici, Pedro.
Rezerve: Pinto, Marquez, Adibal, Toure, Jeffen, Bojan si Henry.

Inter Milano:
Cesar - Maicon, Lucio, Samuel, Chivu - Zanetti, Cambiasso, Motta - Sneijder - Eto'o, Milito.
Rezerve: Belec, Cordoba, Materazzi, Muntari, Quaresma, Pandev si Arnautovici.

Onlinesport


Confruntarea titanilor