Champions League

Blanc: "Parcursul nostru in Liga Campionilor a depasit toate asteptarile"

Antrenorul echipei Girondins Bordeaux, Laurent Blanc, a declarat, miercuri, dupa ce formatia sa a fost eliminata de Olympique Lyon în sferturile de finala ale Ligii Campionilor, ca parcursul gruparii sale în aceasta competitie a depasit toate asteptarile, informeaza AFP.

"Avem ce regreta dupa dubla mansa cu Lyon, chiar daca în meciul retur am facut un joc bun. Înca odata, portarul lui Lyon si-a demonstrat calitatile. S-a vazut ca suntem lipsiti de experienta la acest nivel. În meciul tur am facut erori în defensiva care ne-au costat cel putin doua goluri. Cred ca daca nu am fi avut doua goluri de recuperat, am fi putut sa ne calificam. Sunt mândru de jucatorii mei care au crezut pâna în ultima secunda în calificare si pot spune ca parcursul nostru în Liga Campionilor a depasit toate asteptarile. Felicit Olympique Lyon si îi urez succes mai departe", a spus Blanc.

Formatia franceza Olympique Lyon s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor, dupa ce a eliminat în sferturile competitiei pe Girondins Bordeaux, scor general 3-2, în ciuda esecului, de miercuri, din deplasare, scor 0-1 (0-1), din meciul retur. În partida tur, Olympique Lyon a câstigat, pe teren propriu, cu scorul de 3-1.

În semifinalele competitiei, Olympique Lyon va întâlni echipa germana Bayern Munchen.

Semifinalele Ligii Campionilor vor avea loc la 20/21 aprilie (tur) si 27/28 aprilie (retur).

Mediafax



Blanc: "Parcursul nostru in Liga Campionilor a depasit toate asteptarile"