Champions League

Wenger despre Messi: "Este ca un jucator din PlayStation"

Antrenorul echipei Arsenal Londra, Arsene Wenger, a ramas impresionat, de altfel ca intreaga suflare fotbalistica, dupa evolutia incantatoare a jucatorului argentinian Lionel Messi, acesta din urma fiind comparat cu un jucator de pe consolele video.
"Este ca un jucator din PlayStation si cred ca poate profita de orice greseala pe care o poate face apararea adversa. Barcelona este o echipa foarte buna, dar bineinteles ca il au pe Messi care poate face diferenta in orice moment al jocului", a spus Wenger.

Tehnicianul francez considera ca Messi poate deveni cel mai bun jucator din toate timpurile: "Messi este inca foarte tanar (n.r. - 22 ani) si poate obtine inca multe performante. Nu sunt multi jucatori in acest moment care pot marca patru goluri intr-un meci de o asemenea importanta. Mai are inca sase sau sapte ani plini in fata si poate deveni cel mai bun fotbalist din toate timpurile, daca se fereste evident de accidentari".

Arsenal a fost eliminata, marti seara, din Liga Campionilor, tunarii pierzand cu 1-4 intalnirea cu FC Barcelona de pe stadionul Nou Camp, toate golurile echipei iberice fiind marcate de Messi.

Onlinesport


Wenger despre Messi: "Este ca un jucator din PlayStation"