Champions League

Mourinho, multumit de jocul echipei sale

Jose Mourinho, antrenorul portughez al campioanei Italiei Internazionale Milano, a declarat dupa victoria scurta cu CSKA Moscova din prima mansa a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor ca este multumit de jocul echipei sale.
"Chiar daca nu vom reusi sa ne calificam in finala sau chiar in semifinale, ma bucur ca am reusit sa invatam in acest sezon cum se joaca in Liga Campionilor. Am depasit blocajul mental din ultimii ani", a spus Mourinho.

Tehnicianul lusitan a adaugat: "Inter nu mai are nicio teama pentru meciurile din Liga Campionilor si aceasta mentalitate va ramane in timp. Nu pot spune daca vom castiga Liga Campionilor in acest an. Mai sunt alte sapte echipe care doresc acelasi lucru dar, anul viitor, jucatorii vor fi eliberati de acest blocaj mental pe care l-au avut pana acum".

In legatura cu mansa secunda a confruntarii cu CSKA, Mourinho a spus: "Mai este un meci de jucat si nu pot spune daca acest rezultat de 1-0 este fantastic sau dezastruos. Totul depinde de mansa secunda. Daca vom pierde cu 2-0 la Moscova atunci putem spune ca a fost o prima mansa dezastruoasa. Daca in schimb vom incheia la egalitate, 0-0, atunci rezultatul de la Milano va fi considerat fantastic".

Inter Milano a invins, miercuri seara, pe CSKA Moscova, scor 1-0, in prima mansa a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor, unicul gol al meciului fiind reusit de Diego Milito.

Onlinesport


Mourinho, multumit de jocul echipei sale