Champions League

Wenger: "Respect ce a facut Barcelona"

Tehnicianul echipei Arsenal Londra, Arsene Wenger, le-a adus un omagiu jucatorilor sai, miercuri, dupa meciul de pe teren propriu cu FC Barcelona, scor 2-2, în care formatia londoneza a revenit dupa ce a fost condusa cu 2-0, informeaza AFP.

"Respect ce a facut FC Barcelona în aceasta seara (n.r. - miercuri seara). Am jucat împotriva unei echipe mari, care a dominat la începutul meciului. Însa vreau sa aduc un omagiu fortei mentale a jucatorilor mei. Fara aceasta, nu revii de la 0-2 în fata unei astfel de echipe. Am avut noroc ca am intrat în pauza cu 0-0. Nu neg ca FC Barcelona este o echipa extraordinara, dar ocaziile sale au fost în prima parte a meciului. Aceasta echipa a reusit tripla anul trecut si se vede de ce, dar o parte a dominatiei sale a fost legata de retinerea noastra, la începutul meciului. Le-am lasat adversarilor prea multe spatii", a spus Wenger.

Arsene Wenger considera ca Arsenal se poate califica în semifinalele Ligii Campionilor. "Ar fi o mare reusita sa învingem pe Nou Camp, dar cred ca putem. Nu uitati ca am avut si noi ocazii. Si putem fi periculosi pe contraatac. Sunt convins ca putem crea probleme echipei FC Barcelona", a afirmat tehnicianul.

Echipa engleza Arsenal Londra a terminat la egalitate, scor 2-2 (0-0), meciul disputat, miercuri, pe teren propriu, în compania formatiei spaniole FC Barcelona, în prima mansa a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor. Golurile gazdelor au fost marcate de Walcott '69 si Fabregas '86 (penalti), în timp ce pentru FC Barcelona a punctat Ibrahimovici, în minutele 46 si 59.

Returul va avea loc la 6 aprilie.

Mediafax



Wenger: "Respect ce a facut Barcelona"