Champions League

Laurent Blanc, multumit de prestatia echipei sale cu Olympiakos

Tehnicianul Laurent Blanc s-a declarat multumit de jocul formatiei Girondins Bordeaux in meciul cu Olympiakos Pireu, scor 1-0, in prima mansa a optimilor de finala ale Ligii Campionilor, informeaza AFP.

"Per ansamblu sunt foarte multumit de joc. Este o ocazie foarte buna de a reîncepe sa fim o echipa solida(...). Jucatorii au aratat semnale ce ar trebui sa existe si în meciul retur. De foarte mult timp nu mi-am mai vazut echipa atât de bine organizata si sa lase atât de putine sanse adversarilor. Este o calitate pe care o pierdusem putin în 2010", a declarat Blanc.

Antrenor Olympiakos Pireu: Am fi meritat un rezultat mai bun în meciul cu Girondins Bordeaux

Antrenorul formatiei Olympiakos Pireu, Bozidar Bandovici, a declarat, marti seara, ca echipa elena ar fi meritat mai mult în meciul cu Girondins Bordeaux, pierdut cu scorul de 0-1, în prima mansa a optimilor de finala ale Ligii Campionilor, informeaza AFP.

"Am facut un meci bun, cu multe ocazii. Am fi meritat un rezultat mai bun. Jucatorii au depus multe eforturi, au fost extrem de organizati si seriosi. Am presat. Am facut un meci bun din punct de vedere tactic si am jucat bine. Mergem la Bordeaux pentru victorie, pentru calificare", a afirmat Bandovici.

Echipa franceza Girondins Bordeaux a învins, marti, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), formatia elena Olympiakos Pireu, în prima mansa a optimilor de finala ale Ligii Campionilor. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Ciani, în minutul '45+2.

Partida retur va avea loc la 17 martie.

Mediafax



Laurent Blanc, multumit de prestatia echipei sale cu Olympiakos