Champions League

Claude Puel: "Am invins Real Madrid, dar returul va fi foarte dificil"

Antrenorul formatiei Olympique Lyon, Claude Puel, a declarat, marti seara, dupa victoria din meciul cu Real Madrid, scor 1-0, din prima mansa a optimilor Ligii Campionilor, ca returul va fi foarte dificil si a laudat evolutia jucatorului Jean II Makoun, informeaza AFP.

"Aceasta victorie este neasteptata doar pentru cei care nu cred. Am facut un meci foarte bun, cu multa densitate fizica si plin de calitate. E pacat ca nu am marcat un al doilea gol, mai ales ca am avut o perioada de dominare în prima parte a reprizei secunde. Va fi acest gol suficient pentru retur? Vom vedea, dar va trebui sa fim mai prezenti. Returul va fi foarte greu. Jean II Makoun este un mare jucator, care a fost tratat într-un mod pe care el si colegii sai nu puteau sa-l accepte. El a raspuns prin evolutia sa si ma bucur pentru el", a declarat Puel.

Echipa franceza Olympique Lyon a învins, marti, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), formatia spaniola Real Madrid, într-un meci contând pentru prima mansa a optimilor de finala ale Ligii Campionilor.

Golul formatiei franceze a fost marcat de Makoun, în minutul 47.

Returul va avea loc la 10 martie, în Spania.

Mediafax



Claude Puel: "Am invins Real Madrid, dar returul va fi foarte dificil"